BESTEL HIER JE PLANKEN
WAMBUIS CADEAUCHEQUE

LUNCH · BRUNCH · HIGH-TEA · HIGH-WINE · HIGH BEER · DINER · RECEPTIE · INTERNET
TERRAS · VERGADEREN · GROEPEN · GRATIS PARKEREN · OP 800 METER VAN A12 EN A50

LUNCH · BRUNCH · HIGH-TEA
HIGH-WINE · HIGH-BEER
DINER · RECEPTIE
INTERNET
· TERRAS
VERGADEREN · GROEPEN
GRATIS PARKEREN
OP 800 METER VAN A12 EN A50

Dinerbonnen kopen

Hoe vaak denk je wel niet: wat geef ik nú weer cadeau? Wat dacht je van een cadeaucheque van Planken Wambuis, dé dinerbon van Ede en omgeving? Met een uitje naar ons restaurant geef je een herinnering cadeau. En een herinnering, die is blijvend. Je kan de Planken Wambuis dinerbon kopen in ons restaurant, of online bestellen.

Dé dinerbon van Ede en omgeving

De enige echte dinerbon van Ede en omgeving is de cadeaucheque van Planken Wambuis. Ons restaurant op de Veluwe is uniek is zijn soort; midden in de bossen, weg van de drukte, en toch goed bereikbaar. Het ligt aan de Verlengde Arnhemseweg 146 tussen Ede en Arnhem, op achthonderd meter van de A12 en A50. De perfecte locatie om samen te komen voor een diner, of om een dagje uit af te sluiten.

Of je nu binnen of buiten zit, bij ons weet je dat je op de Veluwe bent. Binnen is het behaaglijk en warm en buiten is het bosrijk en beschut. In ons interieur spelen hout, leder en wild de hoofdrol. Op ons terras hoor je de stilte.

Wist je dat op onze plek vroeger ook al een oude herberg stond? Deze herberg werd omstreeks 1782 gebouwd. Het omliggende natuurgebied dankt zelfs hieraan haar naam: ‘Planken Wambuis’. Die oude herberg staat er vandaag de dag helaas niet meer. Nu vind je hier ons moderne restaurant: een nostalgische herberg uit 1926 – in een modern jasje!

Eigentijdse Franse menukaart met Veluwse twist

Of je nu van vlees, vis of vegetarisch houdt – op ons menu staat altijd iets wat je lekker vindt. Bij Planken Wambuis hebben we een eigentijdse Franse menukaart met Veluwse twist. Al vanaf 12.00 uur kan je alles wat hierop staat bestellen. Stel je eigen lunch of diner samen; kies uit onze soepen, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts, of ga voor een van onze specialiteiten. En bijna net zo uitgebreid als onze drie-, vier- en vijfgangenmenu’s, is onze drankenkaart met niet-alcoholische dranken, bieren en wijnen.

Ontdek het diner menu

Wil je wild eten?

Als een van de bekendste wildrestaurants van Nederland, is het vanzelfsprekend dat vlees wel een heel belangrijke plaats inneemt op onze menukaart. Verder kan je tijdens het officiële wildseizoen (van half oktober tot en met januari) bij ons wild eten. Natuurlijk in een Veluwse ambiance.

Van de chef, voor de kinderen

Ook de kleintjes smullen bij Planken Wambuis. Wat dacht je van kindertomatensoep, kindercarpaccio, pannenkoek, kroket, pasta Bolognese, kipnuggets, kipspiesjes of vis van de chef? Als toetje is er een kinderijsje. Natuurlijk mét een verrassing uit de mand! En hebben ze hun bordje leeg? Dan haasten ze zich naar onze speeltuin. Kunnen jullie lang natafelen!

Een dinerbon online bestellen

Verras iemand met een heerlijke avond uit! De Planken Wambuis cadeaucheque is er in ieder gewenste waarde te bestellen. Omdat de cheque is verpakt in een luxe geschenkenenveloppe, is het leuk om deze belevenis te geven én te krijgen. Je kan de cadeaucheque kopen in ons restaurant, maar ook kan je deze dinerbon online bestellen via Gifty.nl. Na slechts drie klikken heb je hem als pdf in je mailbox, of ontvang je hem via de post: gedrukt op je deurmat of ingepakt als cadeau.

Tip! Onze cadeaucheque kan je naast lunch en diner, ook besteden aan een van onze culinaire arrangementen: een high tea, high wine of high beer. Deze kunt u op de website reserveren, Let op: wel in het opmerkingenveld erbij noteren dat u een High tea, beer of wine wenst te reserveren, anders wordt die niet juist in onze reserveringsagenda verwerkt.