BEKIJK DE 
MENUKAARTEN

LUNCH · BRUNCH · HIGH-TEA · HIGH-WINE · DINER · RECEPTIE · INTERNET · TERRAS · FEEST · BRUILOFT
VERGADEREN · CATERING · GROEPEN · TUIN-BBQ · GRATIS PARKEREN · OP 800 METER VAN A12 EN A50

LUNCH · BRUNCH · HIGH-TEA · HIGH-WINE
DINER · RECEPTIE · INTERNET
TERRAS · FEEST · BRUILOFT
VERGADEREN · CATERING · GROEPEN
TUIN-BBQ · GRATIS PARKEREN
OP 800 METER VAN A12 EN A50

Brood

Heerlijk licht of donker biologisch Waallander brood van Meesterbakker Carl Siegert in de volgende belegvariaties:

  • Gezond 7,75

met boerenachterham, boerenkaas, scharrelei, tomaat en komkommer (tevens vegetarisch mogelijk zonder boerenachterham)

  • Huisgemaakte tonijnsalade 8,95

met stukjes Granny Smith appel en scharrelei.

  • Parmaham en mozzarella 8,50

met tomaat en pesto
(tevens vegetarisch mogelijk zonder Parmaham)

  • Ambachtelijk gerookte zalm 10,50

met mosterd-crème fraiche en zoetzure komkommer

  • Vitello met ras el hanout-mayonaise en zongedroogde tomaten 8,50

 

Lunchgerechten

  • Spinaziewrap 8,75

met hummus, sla, komkommer, tomaat, scharrelei, avocado en boerenkipfilet

  • Vegetarische spinaziewrap 7,75

met hummus, sla, komkommer, tomaat, scharrelei en avocado

  • Clubsandwich Planken Wambuis 8,95

belegd met gerookte scharrelkipfilet, sla, tomaat, salade van scharrelei en gerookt spek

  • Uitsmijter van scharreleieren v.a 9,50

op licht of donker Waallander biologisch brood met boerenkaas, boerenachterham of spek - dan wel een combinatie van deze toevoegingen

  • Black Angus hamburger14,50

geserveerd op een potato-bol van Carl Siegert, met cheddarkaas, gerookt spek en onze eigen hamburgersaus; met daarbij boerenfrieten

  • Spies van kipsaté 14,50

met atjar, geroosterde uitjes, pindasaus en cassave-chips, geserveerd met boerenfrieten of biologisch brood

  • Visliefhebberij 18,50

verschillende gebakken mootjes vis (graat-arm) met remouladesaus, boerenfrieten en salade (apart geserveerd)

Tosti’s van biologisch licht of donker Waallander brood

  • met boerenkaas 5,75
  • met boerenkaas en boerenachterham 6,50
  • met mozzarella, tomaat en pesto 6,50

(vegetarisch)

Hoofdgerechten
Vanaf 12:00 uur te bestellen

uit het water

  • Op de huid gebakken doradefilet 22,50

met een Tom Kha Kai saus (van kokos, limoenblad en citroengras)

  • Sliptong 22,50

met remouladesaus en boerenfrieten

  • Gegrilde zalmfilet23,50

geserveerd met een beurre blanc, waarin yuzu en venkel

van het land

  • Filet van boerderijhert 27,50

met een rode wijnsaus

  • Zacht gegaarde kalfs-ossobuco (van Eco-Fields uit Wekerom)24,50

uit eigen jus, geserveerd met gremolata

  • Zwijnskotelet van de grill 22,50

geserveerd met een mediterrane kruidenboter

  • Supreme van scharrelhoen 22,50

met een romige saus van morilles

  • Grainfed tournedos van de ossenhaas (180g) 29,50

met romige groene pepersaus, afgeblust met cognac

Vegetarisch

  • Wraps gevuld met gado gado en pinda-kokossaus  19,50

spitskool, komkommer, sugar snaps, taugé, bosui, krokant gebakken tempeh en pinda/kokos

  • Indiase groenten-madras 19,50

met peulvruchten, geserveerd met Indiaas naanbrood

BIJGERECHTEN - GARNITUREN

De hoofdgerechten worden geserveerd met een bijpassende -bordgarnituur en een aparte aardappel- en rauwkostsalade.

Wenst u een bepaalde groentesoort niet? Maakt u dit dan alstublieft kenbaar bij onze gastheer of gastvrouw!

Wenst u extra rauwkost of aardappelgarnituur? Vraag het ons gerust en wij zullen deze kosteloos naserveren.

  • Boerenfrieten 3,75

met mayonaise, naast de geserveerde aardappelgarnituur

Heerlijke desserts

  • Cremeux8,50

van hazelnoot met koffieschuim, rijstkrokant en vanille roomijs

  • Shortcake 7,50

met pinda-marshmallow en cookie dough roomijs

  • Pannacotta7,50

Italiaans roomdessert, gemaakt met aardbeien en spritskoeken, geserveerd met aardbeiensorbet

  • Limomisu 8,50

Klassieker in zomerse stijl met lange vingers en limoncello

  • Yoghurtcake7,50

met frambozen en wolken van yoghurt, geserveerd met frambozensorbet

  • Café Gourmand, espresso 7,50

met een drietal lekkernijen i.p.v. espresso mag koffie, cappuccino of thee natuurlijk ook

  • Dessertvariatie van onze keukenbrigade 9,50

  • Samen delen 14,50

dessertvariatie om samen van te smullen (2p)

  • IJsvariatie  4/6

naar keuze twee of drie bolletjes ijs (keuze uit: vanille roomijs, aardbeiensorbet, frambozensorbet en cookie dough roomijs)

  • Poir belle Hélène  6,50

gepocheerde peer met vanille-ijs, chocolade saus en amandelcrunch

  • Dame Blanche 6,75

met warme chocoladesaus en slagroom

Iets lekkers erbij?

  • Ambachtelijke appeltaart 3,95
  • Heerlijke carrot cake 3,95

van Bakkerij Van eigen deeg uit Het Dorp

  • Seizoenstaart 3,95

een wisselende keuze. Informeer ernaar!

  • met slagroom + 0,50

BORRELHAPJES

  • Charcuterie van het seizoen (2p) 18,50

een combinatie van diverse ambachtelijke vleeswaren, geserveerd met vijgen-relish, cornichons en Amsterdamse ui

  • Bitterballen (8 stuks) 7,50

met Wijndragers mosterd
 

  • Gemengde bittergarnituur (koud & warm) 13,50
  • Turks brood met drie lekkere dips 5,75
  • Schaaltje met hot mix nootjes 2,50
  • Schaaltje met olijven 3,50
  • Portie Reypenaer kaas 6,50

Salades

  • Salade met gerookte zalm 14,50

zoetzure komkommer, croutons en een mosterd-crème fraiche

  • Salade met krokante kip14,50

met zoetzure groenten en een soja-mayonaise met sesamzaad

  • Salade vitello14,50

met ras el hanout-mayonaise, croutons, pijnboompitten en zongedroogde tomaten

  • Salade geitenkaas 13,50

met gepocheerde peer, walnoot en croutons en een klassieke French dressing
(vegetarisch)

Bovenstaande salades worden geserveerd met zuurdesem brood en boter

Kroketten

TWEE AMBACHTELIJKE RUNDVLEESKROKETTEN

  • met biologisch Waallander brood 9,50

licht of donker

  • met boerenfrieten 9,50

Soepen

Als lunchgerecht, voorgerecht of tussengerecht

  • Oosters gekruide gevogeltebouillon 8,50

met een garnituur van noedels, ei, taugé en bosui

  • Spinazie-crèmesoep8,50

met een garnituur van gerookte zalm en crème fraiche

  • Soep van de Chef! 8,00

Specialiteiten

  • Proeverij Planken Wambuis 19,50

een verrassend drieluik, bestaande uit drie voorgerechtjes, aangevuld met een kopje soep

  • Charcuterie van het seizoen 18,50

voor bij een apéritief of als entrée om te delen (voor 2 personen)

een combinatie van diverse ambachtelijke vleeswaren uit het seizoen geserveerd met vijgen-relish, cornichons en Amsterdamse ui

Entree

  • Ovenvers Turks brood 5,75

met drie lekkere dips!
Een goede begeleider van uw glaasje wijn of als entrée.

Voorgerechten

Vanaf 12:00 uur te bestellen

  • Rundercarpaccio 14,50

met zongedroogde tomatensalsa, rucola en cashewnoten

  • Gerookte ribeye14,50

met uienmarmelade en een tuille van Reypenaerkaas

  • Vitello13,75

met een rouleau van tutti frutti en ras el hanout-mayonaise

  • Huisgemaakte gravad lax14,75

met groene asperges en grove mosterd-crème fraiche

  • Rillette van gestoomde makreel13,50

geserveerd met een salade van parelgort en Pergamena di Pane

  • Bavarois van geitenkaas van de De Bokkesprong12,50

met een coulis van paprika en olijvenpoeder

  • Gebakken gamba’s16,50

in een romige chili-knoflooksaus met limoen en roergebakken spinazie

  • Kalfssukade14,50

uit eigen jus met een ravioli van bloemkool en beurre noisette

Voor de kleintjes

  • Kindertomatensoep 4,50
  • Kindercarpaccio 9,50
  • Pannenkoek 4,75

met stroop

  • Kroket 6,50

met frites en mayonaise of aardappelpuree

  • Pasta Bolognese 8,50
  • Kipnuggets of kipspiesje 8,75

met frites en mayonaise of aardappelpuree

  • Vis van de Chef voor de kleintjes 10,50

met frites en mayonaise of aardappelpuree

  • Kinderijsje 2,85

met een kinderverrassing uit de mand

Kaasplank

  • Kaasplankje9,50

Selectie van 3 binnen- en buitenlandse kazen
Geserveerd met kletzenbrood en tomatenjam

Koude dranken

  • Frisdranken, kwaliteit uit het kleine flesje 2,90
  • Coca-Cola regular, light, zero 2,90
  • Bru mineraalwater - 0,25 l 2,90
  • Bru mineraalwater - 0,75 l 5,50
  • Verse jus d’orange 3,95
  • Rivella, ginger ale 2,90
  • Lipton Ice tea sparkling, Lipton Ice tea green 2,90
  • Tomatensap / appelsap 2,90
  • Chocomel, fristi, appelsap (kids) 2,75
  • Melk, karnemelk 2,00

Warme dranken

  • Koffie of espresso 2,90
  • Cappuccino of koffie verkeerd 3,25
  • Latte macchiato 3,75
  • Dubbele espresso 3,75


Koffievariaties zijn ook met decafé mogelijk!

  • Warme chocolademelk 2,75
  • Thee met verse gember en citroen 3,00
  • Verse munt thee* 3,00
  • Verse theesoorten* 3,00

English Breakfast thee
Jasmine Mao Feng thee
China Green Gunpowder
South African Rooibos Chocolate Kiss
Kamille kruidenthee
Bosvruchten thee

*altijd met honing, suiker, citroen en een stroopwafel!

Huiswijnen

per glas  4,25  |  per fles 22,50

Wit: Sauvignon Blanc Deakin Estate
Victoria | Australië
Een rijpe stijl van de Sauvignon: geurig en met aroma’s van tropisch fruit, perzik, citrus en een vleugje gras. De smaak is vol en krachtig, met een inzet van het fruit, ondersteund door het hout.

Wit: Bodegas Centenarias Chardonnay
Central Valley | Chili
Een heldere Chardonnay met een strogele kleur en in de neus een geur van peer en meloen, met een vleugje vanille. De smaak is krachtig en met een lange afdronk, waarin de frisse zuren niet ontbreken.

Rosé: Montalis
Languedoc - Roussillon | Frankrijk
Prachtig in kleur en geur, deze volle rosé van de Syrah en Grenache druiven, met geuren van zoet fruit, frambozen en bramen. De smaak is krachtig en tegelijk mild, verleidelijk en fruitig

Rood: Shiraz Deakin Estate
Victoria | Australië
Een diep granaatrode wijn die barst van het fruit, in combinatie met de bekende kruidigheid van de Shiraz en daardoor een mooie rijpe geur. Rijk van smaak, met daarin mooi verweven hout.

Rood: Merlot Luc & Jack
Languedoc - Roussillon | Frankrijk
Deze wijn is robijnrood van kleur en wordt vergezeld door een schitterend aroma van bosbessen en kersen, met een kruidige ondertoon. De wijn is zwoel van smaak en heeft een stevige structuur.

Rode wijnen

Tinto Douro doc ‘Pomares’

  • Douro | Portugal27,50

Deze wijn doet denken aan een jonge wijn, door de aanwezigheid van rijp rood fruit. De toetsen van vanille en getoast brood geven de wijn een eigen karakter. Hij is intens, fris en fruitig met een goede balans tussen structuur, alcohol en body, met zachte en geconcentreerde tannine.

Zinfandel ‘Diamond Collection’ Francis Ford Coppola

  • Californië | U.S.A.37,50

De regisseur en filmproducent, bekend van o.a. The Godfather-trilogie, is ook al decennialang actief in de wijnbouw. Van zijn wijnhuis deze krachtige en diep robijnrode Zinfandel, zowel qua intense smaak als geur een ‘plaatje’, met tonen van confiture, peper, room en kruidigheid.

Malbec ‘La Consulta’ Catena Zapata

  • Mendoza | Argentinië32,50

Een unieke wijn in deze prijsklasse, met een lange historie.
De geur kenmerkt zich door indrukken van rijp fruit als -bosbessen en kersen. Droog, mooi rokerig en met een
volle, rijpe en fluwelen smaak.

Syrah Merlot 'Whale Pod'

  • Cape South Coast | Zuid-Afrika 34,50

Gestructureerde rode wijn van een ongewone blend: merlot en syrah. De zachte, rijpe merlot vult de stevige syrah perfect aan (en vice versa). Veel bessenfruit en zoete specerijen van de houtrijping in geur en smaak.

La Fabriseria Valpolicella Classico Superiore Tedeschi

  • Veneto | Italië47,50

Eén van de krachtigste wijnen van het befaamde wijnhuis -Tedeschi, robijnrood van kleur. De Corvinone en Corvina -druiven geven deze topwijn uit het Valpolicella-gebied een intense geur van onder meer confiture, zoet fruit, pruimen, vanille en bloemen. De smaak is stevig, heerlijk rijp en -uitstekend in balans.

Chateauneuf-du-Pape Rouge Cuvée Tradition aoc

  • Rhône | Frankrijk57,50

Château de la Gardine staat internationaal bekend om hun terroir-getypeerde Châteauneuf-du-Pape. De ‘Tradition’ is een indrukwekkende wijn met een scala aan aroma’s, waaronder de typische, kruidige toets afkomstig van ‘les garrigues’, de wilde struiken die naast de wijngaarden groeien. Een stevige wijn met klassieke aroma’s van donker fruit en viooltjes met een elegante structuur, een goede zuurgraad en een afdronk die maar blijft duren.

Dessertwijnen

Een heerlijk glas dessertwijn of mooie port ter begeleiding?

  • Pastora Pedro Ximenez, Bodegas Barbadillo | Jerez, Spanje 5,25
  • Moscato Rosa ‘Rosenkönig’, Tiefenbrunner | Alto Adige, Italië 4,75
  • Moscato Douro, Quinta Do Portal | Douro, Portugal 4,95
  • Fine Ruby of White, Quinta do Portal 3,75
  • 29 Grapes Reserve Ruby Port, Quinta do Portal 4,75
  • Late Bottled Vintage, Quinta do Portal 5,75

Open wijnen
WIT

Turmhof Pinot Grigio Tiefenbrunner

  • Alto Adige | Italiëper glas 6,50 | per fles 34,50

Een helder goudgele pinot grigio van hoog niveau uit Zuid-Tirol: fris, vol en elegant, met levendige zuren en prettige aroma’s van wit fruit en witte bloemen. De smaak is zuiver en aangenaam. subtiele toon van houtrijping. Een Chardonnay in de Bourgogne-stijl.

Sancerre Blanc aop 'Les Baronnes'

  • Loire | Frankrijkper glas 6,50 | per fles 34,50

Deze heerlijke Sancerre wordt gemaakt op basis van druiven uit de wijngaarden tussen de tussen Chavignol en Sancerre. Rijp en exotisch Sauvignon, ananas, grapefruit, passievrucht, rijk en vol, fijne zuren, lekker droog, zachte zuren.

ROSÉ

Coteaux d'Aix-en-Provence aop 'Château du Seuil'

  • Provence | Frankrijkper glas 6,50 | per fles 34,50

Een heerlijke, subtiele en getypeerde Provence-rosé, met in de geur bloemen, aardbeien, frambozen, peer en perzik, roze grapefruit, mooi zacht van smaak, mild en sappig

ROOD

Pinot Noir Reserva Especial 'Vetas Blancas'

  • Limari Valley | Chiliper glas 6,50 | per fles 34,50

Een Pinot noir op van grote klasse, met kersen en specerijen, toast, aardbeien, frambozen, vanille, elegant en opwekkend, fijne zuren en sap, frisheid, elegantie, pure verleiding.

Ribera del Duero do ‘Jaros’

  • Ribera | Spanjeper glas 5,50 | per fles 28,50

Mooi warm en zwoel, met veel kersen en vanille, heerlijk zoet door het hout, met een aangename kruidigheid, gecompleteerd door een vleugje koffie en leer. In de smaak veel zoet fruit en zachtheid, met goede tannines in de afdronk.

MOUSSEREND

Prosecco Frizzante, Sacchetto | Veneto | Italië

  • Prosecco Piccolo (ca. 1,5 glas) 6,95 | per fles 29,50

Cantine Sacchetto vervaardigt de meest klassieke Prosecco in zijn soort: gemaakt van de Glera druif, is hij intens van geur, met indrukken van zachte vruchten als perzik, peer en banaan. De smaak is levendig en afgerond, met mooi citrusfruit en een zachte, frisse mousse.

  • Hugo Piccolo by Scavi & Ray6,95

De combinatie van topklasse Prosecco, fijne vlierbessiroop en een vleugje limoen. Dolce Vita in een glas en de moderne Italiaanse interpretatie van een Mojito.

Moët & Chandon, Champagne

  • Epernay | Frankrijk69,50

Deze Franse klassieker is fruitig en kent een perfecte en uitdagende smaak!

Witte wijnen

Muscat aoc Alsace 'Kuehn'

  • Elzas | Frankrijk 32,50

Deze wijn van de Muscat-druif heeft een heldere en levendige kleur met groene accenten. Geuren van vers fruit vermengd met tonen van zoet geurende bloemen. In de smaak proef je vers geplukte druiven.
Deze wijn is vooral verfrissend, een wijn die wordt gewaardeerd als aperitief.

Riesling qba Organic 'Röschitz'

  • Weinviertel | Oostenrijk 36,50

Zachte en open geur, licht zwoel met frisse fruit tonen van rijpe peer, lychee en perzik op blik. De smaak is vol en sappig, met tonen van grapefruit, kiwi, groen en gele appel, abrikoos en een aangenaam bittertje.

Verdejo José Pariente

  • Rueda | Spanje29,50

Eén van de beste Verdejo wijnen uit Rueda: complex, fris en een prachtige lichte kleur. Aroma’s van fruit als citrus en passievrucht maken deze wijn samen met een verfijnde -kruidigheid tot zeer elegant, met een lange en geconcentreerde afdronk.

Chardonnay ‘Diamond Collection’ Francis Ford Coppola

  • Californië | U.S.A.37,50

De regisseur en filmproducent, bekend van o.a. The Godfather-trilogie, is ook al decennialang actief in de wijnbouw. Van zijn wijnhuis deze droge, soepele en tegelijk licht romige wijn, met heerlijk tropisch fruit en vleugjes van vanille en karamel.

Vermentino Toscana igt 'La Pettegola'

  • Toscana | Italië 36,50

Een zeer aromatische wijn, die gekenmerkt wordt door z’n rijke aroma’s en delicate smaak. Fruitig met tonen van abrikoos, grapefruit, bloemen en typisch Mediterrane kruiden. Een volle smaak met mooie zuren, die zorgen voor frisheid en een lang aanhoudende finale.

Meursault aoc Pascal Clement

  • Bourgogne | Frankrijk65,00

Deze Meursault Village van Pascal Clément is gemaakt van druiven van een wijngaard in de Côte de Beaune. Het unieke terroir zorgt voor de mooiste witte wijnen van de wereld. Fraaie rijpe tonen met noten en een toets honing op de achtergrond. De smaak is rond met een vette afdronk.

Alcoholvrije ‘wijnen’

per Piccolo (ca. 1,5 glas) 5,75

Riesling Druivensap
De Riesling druiven komen uit Rheinhessen en leveren een zeer verfijnd druivensap. In het gehele proces van wijngaard, oogst tot persing worden de hoogste kwaliteitsnormen in acht genomen. Het sap wordt gekenmerkt door frisse aroma's en delicate tonen alsappel, citroen en perzik.

Rhabarber ‘nektar’ 
Voor het sap voor deze rabarbernektar worden twee rabarberrassen gebruikt: The Sutton en Frambozen. Deze worden geteeld door een kleine boer in het Rijnland. De twee rassen hebben rode stengels, hebben een delicaat aroma en geven het sap een lichtroze tint. Dit rabarbersap kan puur gedronken worden, of als spritzer met bruiswater of mousserende wijn

Mousserende appel, rode bessen en frambozen
Een fris en fruitig alcoholvrij aperitief. Met frisse bessenaroma's, een glas vol lentegeuren. De rode bessen geven deze Frucht-Secco mooie zuren, de appels sappigheid en frambozen zorgen voor de fruitigheid.

Het menu van Planken Wambuis is Frans, met een Veluwse twist. Veel ingrediënten zijn daarom biologisch, huisgemaakt, of komen bij ons uit de regio. Want we vinden het belangrijk dat we weten wat we serveren. Hiernaast werken we het liefst met producten van het seizoen. Dit betekent dat het Planken Wambuis menu van tijd tot tijd verandert!

Lunchen of dineren met een 3 gangen menu

Lunchen of dineren met een 3 gangen menu, het kan in ons restaurant in Ede. Alle gerechten van onze menukaart kun je ’s middags al vanaf 12.00 uur bestellen. Wordt het vis, vlees, vegetarisch? Het is allemaal present op het Planken Wambuis menu.

Het driegangemenu stel je bij ons helemaal zelf samen. Kies een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht van onze menukaart – bestel waar je op dat moment zin in hebt! We weten bijna zeker dat er voor iedereen wat lekkers tussen zit. Ga bijvoorbeeld voor soep vooraf, of voor vis of vlees. Ook onze entrée is een goede inkomer: ovenvers Turks brood met drie dips. Als nagerecht heb je de keuze uit allerlei lekkers; zoet of hartig. Ga je voor iets met chocola? Fruit? IJs? Kaas?

Naast een 3 gangen menu, kun je bij ons terecht voor een lunch, brunch, diner, high tea, high wine en borrel. Ook met een grote groep kun je bij ons aanschuiven. Klets bij, haal oude verhalen op en bespreek nieuwe – allemaal onder het genot van een koud drankje, biertje, of een wijn van onze uitgebreide wijnkaart.

Onze specialiteit: wild

Als een van de bekendste wildrestaurants van Nederland, is het vanzelfsprekend dat vlees wel een hele belangrijke plaats inneemt op onze menukaart. Scharrelhoen, buikspek, hert – je kunt het bij ons eten. Ook onze specialiteiten betreffen vlees. Zo is daar de ‘Proeverij Planken Wambuis’: een verrassend drieluik, bestaande uit drie voorgerechtjes, aangevuld met een kopje soep. En ook is onze specialiteit de ‘Charcuterie van het seizoen’: een combinatie van diverse ambachtelijke vleeswaren uit het seizoen geserveerd met vijgen-relish, cornichons en Amsterdamse ui.

Wildrestaurant aan de rand van de Veluwe

Wildrestaurant Planken Wambuis vind je aan de Verlengde Arnhemseweg 146, tussen Ede en Arnhem. Ons restaurant op de Veluwe bevindt zich aan de rand van het natuurgebied Planken Wambuis. Dit natuurgebied bestaat uit bos en heide. Het is het thuis van edelherten, reeën, wilde zwijnen, vossen, dassen en boommarters. Wil je graag wild eten op de Veluwe, dan is ons wildrestaurant in Ede de ideale locatie.

Vanaf ons wildrestaurant op de Veluwe loop je zo het natuurgebied Planken Wambuis in, en vanaf hier start of hervat je je wandel- of fietstocht, of dagje uit. Wist je dat er in het restaurant hele mooie wandel- en fietsroute beschikbaar zijn, en dat je de elektrische fiets bij ons kan opladen?

Bij Planken Wambuis zijn we trots op het feit dat we al sinds 1926 bestaan, en dat we ‘top-rated’ zijn op Tripadvisor. We zijn dus hard op weg om het beste wildrestaurant van Nederland te worden!

Reserveren
Voor een driegangenmenu (lunch of diner) kun je bij Planken Wambuis reserveren: telefonisch (telefoon 026 – 482 1251) of online.

Reserveren
Voor een driegangenmenu (lunch of diner) kun je bij Planken Wambuis reserveren: telefonisch (telefoon 026 – 482 1251) of online.

RESERVEER
DIRECT