VERGADEREN IN
EDE

LUNCH · BRUNCH · HIGH-TEA · HIGH-WINE · HIGH BEER · DINER · RECEPTIE · INTERNET
TERRAS · VERGADEREN · GROEPEN · GRATIS PARKEREN · OP 800 METER VAN A12 EN A50

LUNCH · BRUNCH · HIGH-TEA
HIGH-WINE · HIGH-BEER
DINER · RECEPTIE
INTERNET
· TERRAS
VERGADEREN · GROEPEN
GRATIS PARKEREN
OP 800 METER VAN A12 EN A50

Met het hele team vergaderen in Gelderland? Bij Planken Wambuis zit je goed! Ons restaurant in de buurt van Arnhem en Ede beschikt niet zomaar over een vergaderzaal, maar over een heuse Jachtkamer. Hier kan je in comfortabele lederen stoelen vergaderen in Ede, midden in de natuur. En dat dichtbij de A12 en A50, met voldoende eigen parkeergelegenheid. Kortom, de perfecte locatie om effectief en creatief te vergaderen nabij Arnhem!

Bijzondere vergaderlocatie in Ede

Onze vergaderlocatie in Ede (aan de Verlengde Arnhemseweg 146) behoort zonder twijfel tot de meest bijzondere vergaderlocaties van Gelderland. Bij restaurant Planken Wambuis kan je creatief vergaderen. Hier ben je weg van de drukte. Midden in de natuur, op de Veluwe. Ten noorden van ons restaurant strekt zich het gelijknamige natuurgebied Planken Wambuis uit, ten zuiden de Ginkelse heide.

Vanuit onze vergaderzaal de Jachtkamer heb je uitzicht op de Veluwse bossen. En deze Veluwse natuur zie en voel je overal terug in onze Jachtkamer, waar de wilddecoraties aan de muur hangen. Op inspirerende vergaderlocaties als deze ontstaan de beste ideeën. En dit alles bevindt zich op nog geen vijftien minuten rijden vanaf zowel Ede als Arnhem centrum!

Faciliteiten van de Jachtkamer

Onze vergaderlocatie nabij Arnhem, de Jachtkamer, is geschikt voor 10 á 12 personen. In deze sfeervol aangeklede ruimte beschik je over alle faciliteiten die je nodig hebt om in alle rust te overleggen en presenteren. Zo heeft de Jachtkamer een eigen bar, garderobe, toiletgroep, wifi en audiovisuele middelen. Helemaal fijn zijn de airconditioning en open haard; zo kan je koel vergaderen in de zomer en knus vergaderen in de winter. Dit is op en top exclusief vergaderen!

 • Midden in de natuur
 • Uitzicht op de Veluwse bossen
 • Uitstekend bereikbaar vanaf de A12 en A50
 • Voor 10 á 12 personen
 • Voldoende eigen parkeergelegenheid
 • Eigen bar
 • Garderobe
 • Toiletten
 • Wifi
 • Audiovisuele middelen
 • Airconditioning
 • Open haard


Effectief vergaderen bij Planken Wambuis in Ede

Effectief vergaderen kan alleen als je ongestoord je gang kan gaan. Bij Planken Wambuis kan dit. Bij onze Jachtkamer heb je bijvoorbeeld een eigen bar. Zo kan je een pauze inlassen wanneer het jullie uitkomt, en worden jullie tijdens het zakelijke overleg of een presentatie niet gestoord. Natuurlijk kunnen jullie de vergadering gezamenlijk afsluiten met een hapje eten. Bij restaurant Planken Wambuis hebben speciale menu’s voor grote groepen.

Tip: vergaderen en ontspannen met een wandeltocht

Waarom niet het vergaderen combineren met een beetje sportiviteit en mindfulness? Onze locatie is de perfecte uitvalsbasis voor een wandeltocht. Doe bijvoorbeeld op eigen gelegenheid de ‘Planken Wambuis-wandeltocht’, gemarkeerd met stenen met gele stip. Tijdens deze wandeltocht van acht kilometer wandel je met z’n allen door natuurgebied Planken Wambuis, dat zich ten noorden van ons restaurant uitstrekt. In deze bossen, op deze heides en zandvlaktes leeft wild. Lukt het om muisstil te zijn, dan kan je hier zomaar edelherten, reeën, wilde zwijnen, vossen, dassen of grazers (New Forest pony’s of Spaanse runderen) tegenkomen.

Interesse in vergaderen op onze vergaderlocatie in Gelderland, een van de meest unieke vergaderlocaties nabij Arnhem en Ede? Informeer naar de prijzen via telefoonnummer 026 – 482 1251 of via e-mail: info@plankenwambuis.nl.

Interesse in vergaderen op onze vergaderlocatie in Gelderland, een van de meest unieke vergaderlocaties nabij Arnhem en Ede? Informeer naar de prijzen via telefoonnummer 026 – 482 1251 of via e-mail: info@plankenwambuis.nl.

reserveer
direct